STE NAVELIČANI OBIČAJNIH DARIL?

Podarite unikaten in personaliziran USB ključ iz pleksi stekla!

Prednosti?

Kako nastane pleksi USB ključek?

Analiza

Pred izdelavo vsakega posameznega USB ključa opravimo analizo. S pomočjo analize določim barvno kombinacijo USB ključa, velikost in obliko USB ključa in način izdelave (graviranje, izrez, ...).

Skiciranje

Po opravljeni analizi zberemo vse informacije, ki so potrebne za izdelavo USB ključa in narišemo skico. Pri izdelavi skice izpostavimo ime oz. logotip podjetja in obliko.

Računalniška obdelava

Pripravljeno skico USB ključa s pomočjo računalniškega programa pretvorimo v vektorsko obliko. Pri računalniškem izrisu je potrebno izrisati posamezne dele USB ključa (sredica, stranice in obesek).

Razrez

Pripravljeno vektorsko datoteko uporabimo za laserski razrez in graviranje posameznega dela USB ključa. Pri izdelavi posameznih delov je potrebno najprej dodati ime nato pa se pripravljene površine izrežejo.

Sestavljanje

Ko se s pomočjo laserskega razreza pripravijo vsi deli USB ključa, se posamezni deli med seboj sestavijo. USB ključ se sestavi s pomočjo lepljenja pri katerem uporabljamo posebno lepilo za pleksi steklo. Pri sestavi USB ključa se med sredico in stranice doda tudi čip z izbrano kapaciteto.

Obdelava

Ko se lepilo sestavljenega USB ključa posuši sledi ročna obdelava. USB ključ se pobrusi, da so stranice ravne in gladke nato pa se posmodi, da dobi lesketajoč izgled.

USB ključ ima poseben zavihek za obroček, ki
omogoča da ključ uporabite kot obesek.
Pri izdelavi USB ključa se glede na željo stranke izdela tudi personaliziran obesek. Tako bo vaš ključ še bolj edinstven.
Na površino USB ključa se doda ime oz. logotip.
Ime je lahko vgravirano ali izrezano.
USB ključek je dodatno zaščiten s silikonsko kapico.
Vsak USB ključek pride zapakiran v kovinsko škatlico
z okencem. Tako še bolj varno shranimo podatke.
Na škatlico USB ključa je mogoče odtisniti
ime oz. logotip podjetja.
Obišči vsako točko, ki ti bo več povedala o samem detajlu personaliziranega, unikatnega USB ključa iz pleksi stekla.

UNIKATNI USB KLJUČI ZA POSEBNE PRILOŽNOSTI:

Poroka
Izdelamo lahko USB ključ v barvah poroke in vgraviramo imena mladoporočenca ter datum poroke (obesek – srček, golobici, prstan,...).
Rojstvo otroka
USB ključ v baby modri ali roza barvi za dečke in deklice, vgraviramo lahko ime novorojenčka in datum rojstva (obesek – duda, medvedek,...).
Krst
USB ključ z obeskom – angel, križec, sveča,...
Jubilej
USB ključ z imenom slavljenca, obesek – starost ali letnica rojstva.
...

Pleksi steklo je nekaj posebnega, saj je kompaktno, kakovostno in daje videz visokega sijaja. Vsak USB ključ vključuje zanimiv obesek, ki označuje namen in daje darilu osebno noto. Dodan je obroček, da ga lahko pripnete na ključe in pa varnostni pokrovček, ki ščiti USB čip. USB ključki so običajno pakirani v kovinskih škatlicah, na katere lahko natisnemo vaš logotip, možno pa se je dogovoriti tudi za darilno pakiranje.

 

Ključek je možno še posebej okrasiti s kristalčki, možnosti za oblikovanje pa je skorajda neomejeno. Veseli bomo vaših predlogov in nasvetov.

  • DSC_5298
  • DSC_5310
  • IMG_4537
  • IMG_4542
  • IMG_4951
  • IMG_4963
  • IMG_5012
  • IMG_5033
  • IMG_5033
"Le nekaj naših najlepših izdelkov"

pleksi.steklo@gmail.com, 041 273 709

 

Izdelava spletne strani: Miha Primožič s.p.

Grafično oblikovanje: GO AP Design, Ana Primožič s.p.Pošlji